Ik help u graag!

Spelbegeleiding

Twijfel je over de spelvaardigheden van een kind, die van jezelf of een medewerker?

Groeit het opvoeden of begeleiden je soms boven het hoofd?

Ik kan je helpen.

Op speelse wijze stimuleer ik  kinderen (0-12jr) thuis, op school, in kinderdagverblijven of peuterspeelzalen, waardoor ze zich emotioneel, fysiek en cognitief optimaal kunnen ontplooien. Door te spelen ontwikkelt een kind zelfvertrouwen en leert het omgaan met de omgeving.

 

SAMENSPEELAFSPRAAKJES

Speelt je kind niet zo vaak met andere kinderen als je zou willen? Laat mij een samenspeelafspraakje organiseren en maak zo op een laagdrempelige manier kennis met mijn aanpak. En zie je kind weer meer plezier in spelen krijgen!

 

BEGELEIDING VOOR OUDERS

Als ouder kun je je zorgen maken over je kind.

Het slaapt niet goed, gaat niet graag naar school, speelt niet goed of heeft vaak last van driftbuien. Soms weet je niet hoe je kunt omgaan met lastige opvoedsituaties, of hoe je het kind het best kunt helpen.

Je kunt bij mij terecht voor praktisch advies, geworteld in 30 jaar ervaring als orthopedagogisch medewerker, oprichtster van een kinderdagverblijf, moeder van drie, en grootmoeder van 1.

 

ADVIES OP MAAT VOOR PROFESSIONALS

Samen met jou kijk ik naar hoe je kunt omgaan met een kind waar je je zorgen om maakt.

Bijvoorbeeld een kind dat niet goed samen kan spelen, of een kind dat in vergelijking met leeftijdsgenootjes achter is in de ontwikkeling. Of misschien zijn de schoolprestaties zorgelijk, wordt het kind gepest, en heeft het weinig zelfvertrouwen.

De behoefte en mogelijkheden van de individuele mens zijn mijn uitgangspunt. Ieder mens is uniek, leert op zijn manier en heeft het recht om te zijn wie hij is.

Ik werk op locatie; ik kom bij je thuis, op school, naar het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.
Mijn hulp en advies stem ik individueel op jouw vraag en rondom het kind af. Indien je specifieke wensen hebt die niet op mijn website staan, kun je altijd contact met mij opnemen.
Samen bespreken we wat mogelijk is.
Kijk in het menu verder voor meer informatie of neem direct contact op met Aly van Dijk via: 06-17726257 of het contactformulier.

Ik help u en uw kind graag!!

Bel me gerust als u vragen heeft over uw specifieke situatie.