Ik help u graag!

Samenspeel afspraakjes

scan0002Een samenspeelafspraakje kan een mooie manier zijn om kennis te maken met de werkwijze en resultaten van Twinkelspel. Zeker als je een kind hebt dat niet zo goed weet hoe met andere kinderen te spelen, of dat weinig speelvriendjes heeft..

Samen houden we een intakegesprek, om te kijken wat er precies aan de hand is.  Vervolgens ga ik ervoor zorgen dat het spelen weer leuk wordt. Ik ga actief achter speelmaatjes aan, en tijdens een Samenspeelafspraakje begeleid ik de kinderen op een positieve en opbouwende manier.

Ook als jezelf even geen tijd, inspiratie of puf hebt om iets te doen met je kind(eren) en hun vriendjes kun je contact met me opnemen. Samen bespreken we je wensen.

Het doel is om een gezellige en ontspannen middag te hebben, waarin een ieder plezier in het spelen heeft en er ruimte is om te ontdekken, spelvaardigheden aan te leren en te leren samenspelen.

De groepjes bestaan uit 2-4 kinderen. We spelen op locatie, in de natuur of maken gebruik van de openbare ruimte.

Ik sluit aan bij het ontwikkelingsniveau en de interesse van de kinderen. Afhankelijk van de hulpvraag maak ik een spelplan, laat ik de kinderen zelf een invulling bedenken, of maken we samen een plan.

De afspraakjes kunnen na schooltijd, op woensdag of zaterdagmiddag plaatsvinden.

De tijdsduur varieert van 2-4 uur.

Lees hier wat de kosten zijn van een speelafspraakje.

Ik help u en uw kind graag!!

Bel me gerust als u vragen heeft over uw specifieke situatie.